The Legend of Zelda: Ocarina of time 3D – Temple of Time

Vraťte se k hradu Hyrule “Hyrule Castle”. Tímto krokem spustíte animaci, ve kterém spatříte princeznu Zeldu a její strážkyni Impu, jak na koni utíkají pryč z hradu. V patách jim je vůdce zlodějů Ganondorf. Zelda do hradního příkopu zahodí klíčový předmět “Ocarina of Time”. Z tohoto příkopu okarínu vytáhněte. Nyní vám nic nebrání v tom vytáhnout meč “Master Sword” uvnitř svatyně časů. V období dětství se však nachází ještě mnoho malých aktivit, kterým se můžete věnovat.

Co mohu ještě získat?

Din’s Fire (kouzlo ohnivá koule)

Vraťte se do nádvoří hradu Hyrule a opět se dostaňte nepozorovaně skrz bránu. Až budete za bránou hledejte osamělý balvan na pravo. Položte k němu bombu. Otevřete si otvor v zemi. Otvorem propadněte dolů. Ocitnete se ve fontáně velké víly. Postavte se na symbol trojúhelníku a na své okaríně zahrajte Zeldinu ukolébavku “Zelda’s Lullaby”.

Bombchu Bowling (minihra s naváděnými náložemi)

Budova s minihrou se nachází v obchodní (market) části hradu Hyrule. Vstup do minihry vás pokaždé bude stát 30 rupií. Vtip je v tom, že nikdy nevíte o jakou cenu hrajete dokud nezaplatíte. Vaším úkolem je pomoci navigovaných bomb zasáhnout tři cíle. Odměnou vám může být: Heart Piece, Biggest Bomb Bag, klasické bomby, Bombchu, fialová rupie.

Kouzelné fazole a Gold Skulltula

Mějte u sebe alespoň dvě kouzelné fazole a jednu prázdnou láhev. Do prázdné láhve chyťte brouky. Nyní se vydejte na hřbitov vesnice Kakariko. Na severozápadě vlevo od hrobu najdete sypkou zeminu do které pusťte brouky ze sklenice. Z díry v zemi se vynoří Gold Skulltula (29/100). Nyní můžete do stejné díry v zemi zasadit kouzelnou fazoli. V dospělosti se vám zde díky kouzelné fazoli otevře cesta k Heart Piece. Gold Skulltula (30/100) se taktéž nachází na hřbitově. V noci se vydejte do jihovýchodní části hřbitova. Pavouk se nachází na stěně. Nyní se opět vydejte směrem k mrtvé hoře. Před vstupem do dodongovy jeskyně naleznete sypkou zeminu s dírou. Opět do ní vsypte brouky a objeví se Gold Skulltula (31/100) vzápětí zde zasaďte kouzelnou fazoli.

Golden Skulltula na statku Lon Lon

Nyní se můžete vrátit pro zlaté pavoučky na statek Lon Lon. Při první návštěvě byli nezískatelní, protože vám chyběl klíčový předmět bumerang. Nezapomeňte že pavoučci se v této lokaci objevují pouze v noci.

Gold Skulltula (32/100): Vysoko na venkovní stěně budovy se slepicemi.
Gold Skulltula (33/100): Na pravé straně sila. Silo se nachází za výběhem pro koně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *