Crash Bandicoot 3: Warped návod – Barevné diamanty

Úvod

Ve hře Crash Bandicoot 3 se nachází celkem 45 diamantů (47 s DLC). S drtivou většinou z nich nebudete mít žádný problém. Pět z nich však je speciálných. Narozdíl od ostatních se odlišují unikátní barvou. K jejích získání musíte splnit konkrétní podmínku v konkrétní úrovni. Jejich získání vám zpřístupní alternativní cestu v konkrétních úrovních. Barva diamantu koresponduje s barvou plošiny. Alternativní cesta v úrovni “Bug Lite” je specifická v tom, že k jejímu celému průchodu potřebujete všechny barevné diamanty.

Modrý diamant

Úroveň: Tomb Wader (20)
Odemkne: Alternativní cestu v úrovni Sphynxinator (16), Bug Lite (25)

Modrý diamant získáte tak, že v úrovni Tomb Wader dojdete bez jediné smrti až k plošině “Dead Route”. Projděte tuto alternativní cestu až dokonce, kde na vás již bude čekat modrý diamant.

Na konci cesty smrti je modrý diamant.

Červený diamant

Úroveň: Deep Trouble (12)
Odemkne: Alternativní cestu v úrovni Bone Yard (4), Bug Lite (25)

Zhruba ve 3/4 úrovně narazíte na stěnu z ocelových a TNT krabic. Jedna z nich je nehmotná. Pokračujte dál až na samý závěr levelu. Zde aktivujte ocelovou krabici se symbolem “!”. Vraťte se ke zmíněné stěně. Nyní se můžete dotknout TNT krabice. Otevřete si cestu dál a pokračujte plavbou mezi nitro krabicemi. Na konci cesty na vás čeká červený diamant a také získáte transparentní diamant za zničení všech krabic.

Zelený diamant

Úroveň: Flaming Passion (23)
Odemkne:
Alternativní cestu v úrovni Gone Tomorrow (21), Bug Lite (25)

Zelený diamant získáte tak, že v úrovni Flaming Passion dojdete bez jediné smrti až k plošině “Dead Route”. Projděte tuto alternativní cestu až dokonce, kde na vás již bude čekat zelený diamant.

Žlutý diamant

Úroveň: Hang’ Em High (27)
Odemkne: Alternativní cestu v úrovni Dino Might! (11), Bug Lite (25)

K získání žlutého diamantu musíte nejdříve uběhnout deset úrovní na čas (stačí safírové relikvie). Vydejte se plošinou uprostřed “Warp Room” o patro níže a skočte do úrovně 27. Na konci alternativní cesty na vás již bude čekat žlutý diamant.

Cesta ke žlutému diamantu.

Fialový diamant

Úroveň: High Time (13)
Odemkne: Alternativní cestu v úrovni Tomb Time (9), Bug Lite (25)

Fialový diamant získáte tak, že v úrovni High Time dojdete bez jediné smrti až k plošině “Dead Route”. Projděte tuto alternativní cestu až dokonce, kde na vás již bude čekat fialový diamant.

Cesta smrti vede k fialovému diamantu.

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *