The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Inside Jabu-Jabu’s Belly

Nyní nás čeká výprava do útrob vodního živočicha. Že je tato cesta přinejmenším dost nechutná, nemusím nikomu říkat. Připravte si “Deku Shield” a hurá na to. Vaším úkolem je dopravit princeznu Ruto “Princess Ruto” zpět ke králi. Úkol to není ani tak složitý jako únavný. Když princeznu Ruto nesete ve svých rukou, nesmíte činit nic jiného. Pokud vstoupíte do další místnosti bez ní, vrátí se zpět na svou počáteční pozici. V počáteční místnosti se nacházejí i Gold Skulltulla. Ty ale momentálně nemůžete získat.

Jak získat Boomerang

Vstupte do vedlejších dveří. Pročistěte si cestu dál a seskočte do vody. Vyhněte se nepřátelům a před stiskem tlačítka hoďte princeznu Ruto na druhou stranu. Nyní stiskněte tlačítko. Hladina vody v místnosti se zvedne a vy se tak dostanete na druhou stranu.

Gold Skulltula (24/100):
Prakem zničte pavouka na stěně vpravo.
Díky vyšší hladině vody vylezete po vinných větvičkách.

Pokračujte dál tunelem a na jeho konci střelte do tlačítka na stropě. Takto si otevřete dveře dál. Počkejte na plošinu. Ta vás dovede zpět do místa setkání s princeznou Ruto. Vraťte se zpět do místa, kde jste poprvé potkali princeznu Ruto. Například k tomu můžete zvolit libovolnou díru a propadněte o patro níže. Projděte skrz dveře na druhé straně místnosti. Nyní se všem dírám úspěšně vyhněte a porazte nepřítele. Takto se dostanete až do části, kde se cesta dál dělí na tři. Vyberte první zprava a stiskněte tlačítko, zatímco na rukou nesete princeznu Ruto. V další místnosti princeznu položte a porazte všechny tři protivniky. Odměnou vám bude klíčový předmět “Boomerang”. Boomerang vám umožní elegantně zneškodňovat vaše protivníky a také sbírat předměty z míst, které byly předtím nedostupné.

Jak získat mapu a kompas

Získali jste Bumerang. Ten vám pomůže se dostat dál skrz modrá chapadélka, která blokuji cestu vpřed. Seberte princeznu Ruto a vydejte se jediným volným tunelem, položte ji na spínač. Dál projděte sám. Nyní musíte zdolat chapadélko. K boji využijte nově získaný Bumerang. Mějte na paměti, že pokud se od chapadélka příliš vzdálíte, tak se stáhne zpět a nebude možné jej zasáhnout. Po úspěšném souboji se v místnosti objeví truhla s mapou “Dungeon Map”. Vraťte se zpět do bodu, kde se cesta větví. Nyní se vydejte vlevo. Zničte všechny nepřátele. Myslím, že s bumerangem to bude hračka. Po souboji se opět objeví truhla ve které se ukrývá “Compass”. Nyní máte k dispozici všechny doplňkové předměty.

Vraťte se s princenceznou do haly se vstupem do místnosti s bumerangem. Na její druhé straně již nebude červené chapadélko, které předtím zablokovalo cestu. Vstupte do místnosti a stejným postupem zneškodněte i chapadélko modré barvy. Nyní se vraťte do bodu, kde se cesta dělila na tři a ta prostřední byla zablokována modrým chapadlem. Toto modré chapadlo je pryč a vy se můžete vydat dál k souboji s nepřáteli a posledním nakaženým chapadlem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *