The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Lon Lon Ranch

Statek Lon Lon je místem, které můžete klidně vynechat, nebo jej navštívit později. Žijí zde Talon se svou dcerou Malone a potkáte se zde s Eponou. Klisnou, která je nyní ještě hříbětem.

Jak získat druhou láhev

Navštivte ranč během dne. Vstupte do stoly vlevo. Uvnitř uvidíte spícího Talona “Talon” a moc slepiček. Proberte Talona a za 10 rupií vám nabídne výzvu. Vaším úkolem bude během pevně stanoveného časového limitu, nalézt tři speciální slepičky, které Talon zamíchá mezi ostatní. Trik spočívá v tom, že na Talona promluvíte v takovém úhlu, abyste viděli ,kde tři speciální slepice dopadly.

Epona’s Song

Navštivte ranč během dne. Uprostřed výběhu pro koně se nachází “Malone”. Promluvte si s ní o Eponě. Po ukončení dialogu před ní vytáhněte okarínu. Malone vás osloví a nabídne vám, že vás naučí “Epona’s Song”. Tuto píseń využijete hlavně v dospělosti. Během dětství ji můžete využít k doplnění mléka. Stačí mít prázdnou láhev, stát před krávou, a zahrát tuto píseň.

Co mohu ještě získat?

Heart Piece

Navštivte ranč během noci. Vstupte do sila (v zadní části ranče). Uvidíte zde skupinu spících krav a několik krychlí. Pohybujte kostkami tak, abyste si zpřístupnili škvíru. Dostaňte se skrz škvíru a další dílek zdraví je váš.

Gold Skulltula

Na statku se nacházejí celkem čtyři “Gold Skulltula” žetony. V tuto chvíli však můžete získat pouze dva z nich. Pro zbytek se vraťte až získáte klíčový předmět “Boomerang”.

(18/100): V noci. Setřeste pavouka z koruny stromu.
(19/100): V noci. Vraťte se k silu. Pavouk se nachází na druhé straně ohrady.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *