Rok 2023 na blogu a vize pro dny následující

Nový rok, nový souhrn. Hned na počátku bych chtěl poděkovat vám, návštěvníkům těchto stránek, protože se vám podařilo naplnit cíl a také ho bohatě překonat. Za minulý rok tady bylo něco málo přes 8 500 návštěvníků! To je rovnou o dva a půl tisíce více návštěvníků, než jsem si přál. Děkuji.

Další, nemenší důležitý cíl bylo udržet tento web bez reklam a reklamních článků. Ať se podívám úplně všude, žádné reklamy na produkty a služby nikde nevidím. Cíl byl tedy naplněn. Tento přístup je také dlouhodobý, neboť nesdílím představu, že by jakýkoliv obsah měl být náležitě zpeněžen. Díky tomuto přístupu zde můžete číst plně autorské texty a nejen novinky o tom, že byl oznámen produkt nebo služba.

Jak jste si již určitě všimli, objevil se zde nový druh článků. Jedná se o elektronický čtenářský deník. V seznamu Přečteno se postupně během roku objevilo dvanáct knih. Koncem roku 2022 jsem dostal nápad, který stál v pozadí tohoto seznamu. Řekl jsem si, že zkusím více číst knihy a ideálně abych přečetl alespoň jednu knihu měsíčně. Dostal jsem se totiž do pozice, kdy jsem knihy spíše kupoval než četl a chtěl jsem to změnit. V loňském roce jsem opravdu přečetl dvanáct knih a vy ani nevíte, jakou obrovskou radost čerpám z tohoto životního úspěchu.

Jak to tady bude vypadat v roce 2024? Chci nadále tvořit plně autorské články. Čtenářský deník je tedy něco, co chci rozhodně nechat pokračovat. Textů z rubriky Dohráno bude nejspíše méně, protože se více věnuji samotné tvorbě her. Zatím nehodlám nic ani naznačit. Určitě se však s některými myšlenkami podělím, protože si je potřebuji také zapsat. Pokud je někdo zklamán, že nevyšel návod nebo více článků, tak je mi to líto, ale ani v letošním roce se na tom nic nezmění. Psaní textů je pro mě časově náročné a ne vždy se mi podaří skloubit s ostatními aktivitami a povinnostmi. Tento text je toho důkazem. Původně měla tahle „rekapitulace“ uzřít světlo světa třicátého prvního prosince 2023. Nakonec jsem se spokojil s jakýmkoliv dnem v lednu letošního roku.

Čeká mě vzrušující rok. S největší pravděpodobností v něm zažiji spoustu dobrodružství a rozhodně se nebudu nudit. Všem, kteří jste se pročetli až sem, přeji totéž a rovněž hojnost Božího požehnání. Snad se tady po roce sejdeme u dalšího souhrnu letošního roku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *