Rok 2022 na blogu a vize pro následující dny, měsíce

Předně bych chtěl poděkovat všem mým anonymním návštěvníkům, čtenářům, kteří zde chodíte v pravidelných intervalech, nebo jste tady zabloudili přes vyhledávání na Googlu. Ve skrytu své duše jsem si přál, aby tento web překročil číslo 6000 návštěvníku do konce roku. O co jsem měl větší radost, když jsem viděl, že se to 28.12.2022 skutečně povedlo. Velké díky! Bez vašeho trávení času na internetu by to nebylo možné.

Pár slov o statistice a návodech

Většina z vás na můj blog přišla z vyhledání Google a hledali jste návody na videohry. Co je pro mě stále překvapující, je fakt, že mezi nejvyhledávanější hry patří Crash Bandicoot 2,3, LEGO Harry Potter Years 1-4, Medievil. Jsou to zábavné hry ale trošku staršího data. Zjevně to ale vypadá tak, že v naší zemi (a také na Slovensku) se tyto tituly těší stále velké oblibě. Nevím, který příspěvek patří mezi ty nečtenější (záměrně si nevedu statistiky). Ale jsem rád, že vám mé texty pomáhají, to je jejich účel. Pro mě je to úspěch dvojnásobný. Zvláště ve světě, kde blogování jako takové, se přesunulo do pozadí a tvoří se převážně audio a video záznamy. Pokud někde narazíte na blog, tak záhy zjistíte, že byl vytvořen se záměrem prodeje produktů a navyšování zisků. Pokud byste si rádi přečetli blog, který se vám nesnaží něco prodat, navštivte stránky Klubu blogerů, jehož hrdým členem jsem i já.

O blogování v následujícím roce

Mnozí z vás možná zaregistrovali, že četnost nových příspěvku se výrazně snížila. Obecně tedy ubylo nových návodů a Zelda: Ocarina of Time pořád není kompletní. (!!!) Je to dáno tím, že mi v životě přibyly nové povinnosti a také další aktivity, kterým se chci věnovat. Celkově vzato ve svém životě usiluji o co nejmenší počet hodin strávených na internetu. Když to skloubím vše dohromady, tak mám na psaní méně času než před rokem. A to nemluvím o hraní her. Stále platí, že vyjde zbytek návodu na Ocarinu, který už mám napsaný. Další návody ale nebudou. Dopředu tak předesílám, abyste nečekali návody na Elden Ring, Horizon: Forbiden West, God of War: Ragnarok, Pokémon Scarlet / Violet, Metroid: Dread, Xenoblade Chronicles 3 a další… Kdyby je však někdo z vás napsal a chtěl je tady publikovat, tak se této možnosti nebráním.

Co rozhodně bude platit i v následujícím roce je moje snaha tento web udržet bez reklam. Pro mě samotného je velice vyčerpávající procházet moderní weby, které o vás shromažďují data a následně se vám každou minutu snaží něco prodat. Někdy si říkám, zda jako lidé, umíme psát také jiné texty, než recenze na produkty. Blogování se tak stalo předmětem agresivních marketingových kampaní a také se nám přesunulo na Instagram. To že na Instagramu si někdo vede blog je protimluv sám o sobě. Já chci udržet současnou podobu stránek, i když se přiznám, že si také pohrávám s myšlenou opustit WordPress a napsat si svůj web od základu v Pythonu.

Ještě jednou vám tak všem děkuji za přízeň a hlavně trpělivost s vydáváním dlouho slibovaných textů. Chci žít více v realitě než ve virtualitě. Do nového roku 2023 vám přeji vše dobré, milost Boží, a také ať vás váš život naplňuje a těší. Na viděnou u dalších textů a třeba u článku shrnující rok, který je teprve před námi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *