Úžasné tipy a triky pro hru LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

#1 – Pečlivě hledej data karty

Data karty jsou častokrát velice pečlivě ukryty v jednotlivých lokacích a mnohé z nich je velice těžké najít. K čemu slouží? Pomoci nich se dá odemknou bonusový obsah, který se nachází v části menu s bonusovým obsahem. Lze tak odemknout spoustu vtipných režimů, ale i užitečných věcí, které dokážou hru krásně obohatit. Vlastně se jedná o takovou náhradu červených kostek z předešlých Lego her. Na začátku hry hned dostanete jednu data kartu, která vám umožní odemknout „Mumble mod“. Mumble mod je režim, který vás vrátí zpět v čase, kdy postavy v Lego hrách nebyly dabované. Postavy budou pět mumlat a vydávat různé zvuky.

#2 – Jak být bohatší

Data karty lze využít k zakoupení tzv. zvýšení hodnoty Lego měny. Peníze budete potřebovat k nákupu čehokoliv a když jich budete mít více, o to méně času vám zabere hru vyzobat na 100%. Získání těchto usnadnění pro zisk většího objemu peněz, by pro vás měl být prioritou číslo jedna. Jednotlivá vylepšení jsou navzájem kombinovatelná.

#3 – Skrytý souboj

Ten to souboj je jedná z věcí, kterou lze poměrně snadno minout. Jedná se o souboj s „Krayt Dragon“. Nejprve si zpřístupněte planetu „Coruscant“. Dále se vydejte do části Federal District – Jedi Temple Lobby a tam si promluvte s postavou jménem „Yaddle“. Od této postavy dostanete vedlejší úkol „Tuskens and Dragons“, ve kterém máte vystopovat výše zmíněného draka na planetě „Tatooine“. Prozkoumejte každý kout mapy, protože na vás čeká docela povedený souboj s drakem z Lega.

#4 – Cheat kód pro každou příležitost

Po vydání hry bylo objeveno několik cheat kódu, které vám umožní získat bonusový obsah, který je nedostupný. Chtěli jste si zahrát za Darth Vadera ve vánočním svetru? Žádný problém! Seznam kódů obsahuje i dvě vesmírné lodi.

C3PHOHOC-3PO Holiday Special
WOOKIEEChewbacca Holiday Special
TIPYIPSD-O Holiday Special
WROSHYRDarth Vader Holiday Special
LIFEDAYGonk Droid Holiday Special
KORDOKUPoe Dameron Holiday Special
SKYSAGATemmin „Snap“ Wexley
KH7P320Aayla Secura
XV4WND9Admiral Holdo
OKV7TLRDengar
SIDIOUSThe Emperor
BAC1CKPMister Bones
WBFE4GONute Gunray
Z55T8CQPoggle The Lesser
GR2VBXFRatts Tyerell
VT1LFNHShaak Ti
T9LM1QFShmi
3FCPPVXTarkin
ARVALA7The Razor Crest ship
SHUTTLEResistance I-TS Transport ship

#5 – Plnění výzev

Ve hře Lego Star Wars The Skywalker Saga máte za úkol plnit jednotlivé výzvy. Některé z nich jsou naprosto triviální. Na některé musíte přijít. Dobrý způsob, jak neplýtvat svým drahocenným časem, je koupit si nápovědu. Pro každou uvedenou výzvu si za určitý obnos můžete zakoupit podrobnější popis dané výzvy. Díky tomu nemusíte naslepo zkoušet, zda máte udělat to či ono. Nápovědy si odemkněte nejlépe před začátkem dané úrovně. Dobrou zprávou je, že pro splnění dané výzvy nemusíte dokončit danou úroveň. Stačí když dokončíte výzvu, pak můžete úroveň opustit.

#6 – Záchrana před pádem

Nechcete ztratit spoustu peněz pádem do propasti? Již k tomu nepotřebujete červenou kostku.

  1. Zastavte hru a vyberte možnost „Options“ > „Gameplay Options“,
  2. V sekci „Controls“ zaškrtněte možnost „Fall Recovery“.

#7 – Stud Magnet (Attract Studs)

Stud Magnet je dovednost, která vám velice usnadní sběr penízků a byla nedílnou součástí předešlých Lego her. Jak získat tuto užitečnou dovednost? V předešlých Lego hrách jste k tomu potřebovali červenou kostku. V Lego Star Wars Skywalker Saga si tuto dovednost můžete přímo zakoupit.

  1. Otevřete hologram a otevřete lištu „Upgrades“,
  2. nejprve musíte zakoupit vylepšení „Extra Health“,
  3. ihned poté si budete moci koupit „Attract Studs“.

#8 – Mluvte s ostatními

Promluvte si se všemi postavami, nad jejichž hlavami se vznáší bublina, získejte nové informace a odemkněte si mise, které můžete splnit za odměnu. Mohou také odemykat sběratelské předměty, za které byste jinak museli utrácet penízky, takže vám zdarma poradí, jak je vypátrat. Počet aktivních misí není omezen, takže je sbírejte, kde se dá abyste urychlili svůj postup.

#9 – Trik s Mandalorianem

Také vás otravuje limitovaný počet postav mezi kterými smíte přepínat při volném průzkumu? Ve hře Lego Star Wars The Skywalker Saga je momentálně možnost, jak tento limit obejít. Jediné co k tomu potřebujete, je mít k dispozici postavu Mandaloriana „The Mandalorian“. Tato postava je k dispozici jako DLC, které je součástí Deluxe edice hry. Toto DLC lze zakoupit i samostatně. Pokud si z menu postav vyberete Mandaloriana, tak se ve hře vždy objeví s postavou malého Yody (Grogu). Trik spočívá v tom, že si místo postavy malého Yody vyberete dalšího Mandaloriana. Tento další Mandalorian se opět objeví s dalším Yodou. Tento trik můžete opakovat sále dokola.

#10 – Prozkoumávejte okolí

Volná hra pro jednotlivé úrovně se odemkne po jejich prvním dokončení, a přestože vám umožní znovu se do nich vrátit a prozkoumat je, budete omezeni pouze na původní postavy. Galaxy Free Play se odemkne po dokončení každé epizody, což vám pak umožní vrátit se do všech volných lokací a planet a splnit nesplněné cíle, najít sběratelské předměty a použít všechny odemčené postavy k přístupu do skrytých oblastí nebo k interakci s předměty pomocí jejich specifických schopností.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *