Crash Bandicoot 4: It’s About Time návod – Průvodce trofejemi

Popis

52 Trofejí z toho 1 Platinová / 2 Zlaté / 9 Stříbrných / 40 Bronzových
Náročnost: 10/10
Kolikrát musím hru dokončit: 4x
Kolik mi to zabere času: 50+ hodin dle šikovnosti
Multiplayer trofeje / achievementy: Ne
Trofeje s chybou: Ne
Nejtěžší trofej: OVER-Overachiever

Úvod

Vítejte u průvodce na hru Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Po dlouhých letech zde máme díl věrný původní trilogii a navazuje přesně tam, kde třetí díl skončil. Hra obsahuje celkem 43 úrovní (5 z nich jsou souboje s bossy). Čeká vás honba za diamanty, platinovými relikviemi (úroveň za čas) a N-Sanely Perfect relikviemi (získání všech diamantů v úrovni bez jediné smrti). Kromě toho se  v několika úrovních nacházejí videokazety. Tyto kazety odemykají “Flashback levels” úrovně zachycující dobu krátce před událostmi prvního dílu. Těchto kazet je celkem 21. Každá ze 38 úrovní musí být dohrána v režimu N-Verted. Toto všechno získejte a 106% spolu s platinovou trofejí je vašich.

Krok číslo 1 – Dohrajte příběh, barevné diamanty

Seznamte s jednotlivými úrovněmi a režimem N-verted. Hlavně si užijte příběh a neřešte žádné relikvie. Byla by to naprostá ztráta času, neboť vám chybí jeden důležitý pohyb s názvem “Triple Spin”. Ten získáte až po dokončení hry a výrazně zvětší rychlost pohybu. Během hry se snažte získat všchny čtyři barevné diamanty. Bez nich nebudou přístupné alternativní cesty v jednotlivých úrovních a nebude možné tak získat všechny krabice. Po dohrání příběhu se budete moci vrátit do libovolné úrovně.

Krok číslo 2 – Projděte N-verted úrovně a časové linky

Režim N-verted odemknete dohráním úrovně “Trouble Brewing”. Tento režim všechno obrátí vzhůru nohama. Ovládání, barvy, pozice diamantů. Úrovně v tomto režimu obsahují svých unikátních 228 diamantů. Pokořením všech úrovní v tomto režimu odemkne trofej “Backwards & Forwards”. Dokončete i dějové linky za další postavy.

Krok číslo 3 – Flashback relikvie

Dokončete všech 21 flashback úrovní. Tyto kola odemknete sebráním videokazety umístěné v jednotlivých levelech. Ale pozor! K videokazetě se musíte dostat bez jediné smrti! Pokud zemřete, kazeta zmizí, a vy budete muset restartovat dané kolo. Po sebrání kazety musíte úroveň dokončit s libovolným počtem smrtí. Úkol je jednoduchý. Zničte všechny krabice.

Krok číslo 4 – N.Sanely Perfect relikvie

Tyto relikvie se nacházejí pouze v 38 úrovních. Váš úkol zní jednoduše, ale jednoduchý není. Během jednoho průchodu levelem získejte 5 diamantů. Za všechny krabice, tři úmrti a méně, 40, 60, 80% veškerého ovoce. Skrytý diamant není nutný. Dobrou zprávou je, že smíte zemřít v bonusové části.

Krok číslo 5 – Platinové časové relikvie

Tyto relikvie se nacházejí pouze v 38 úrovních. Když už je všechno posbíráno přichází běhání na čas. Nejdříve však dokončete příběh hry a získejte pohyb “Triple Spin”. Během průchodu úrovně na čas nesmíte zemřít. Po sebrání budíku se některé krabice změní. Mají na sobě číslovku. Pokud tyto krabice rozbijete, zastaví čas o příslušný počet sekund.

Krok číslo 6 – 106% z celé hry!

Máte všechny diamanty a relikvie? V tom případě si užijte opravdový konec hry a získejte poslední trofej, která vás dělí od platiny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *