Grand Theft Auto: Vice City návod – Průvodce trofejemi

I’m Famous!
Získej úroveň hodnocení Stuff of Legends.
Pro získání tohoto statusu musíte získat 1.800 bodů.
Toto číslo si můžete prohlédnout úplně dole na stránce se statistikami.
Nejjednodušší způsob, jak zvýšit pozornost médií, je použít tank Rhino.
Najdi 90 skrytých balíčku a získáš tank Rhino.
Chicken of the Sea
Pomoci sniperky sejmi racka na pláži.
Daredevil
Dokonči všech 36 unikátních skoků.
Pro skákání použij motorku PCJ-600.
PCJ-600
Mapa unikátních skoků / Autor: dcollins22
Legal Counsel
Dokonči misi “Riot”.

Riot

Tommy vejde do Kenovy kanceláře a zjistí, že mluví s texaským developerem Avery Carringtonem. Avery pak Tommymu vypráví o malé společnosti Spand Express, která vlastní prvotřídní pozemky pro výstavbu a odmítá je prodat. Avery požádá Tommyho, aby zničil dodávkové vozy společnosti a nejprve vyvolal vzpouru, aby odlákal pozornost ochranky. Tommy odchází z kanceláře a jede k Rafaelovi vyzvednout nějaké montérky, pak jede do depa Spand Expressu. Jakmile tam Tommy dorazí, vyvolá vzpouru napadením několika stávkujících dělníků, poté zabije zbývající členy ochranky a zničí tři zaparkované dodávkové vozy.

Life of the Party
Dokonči misi “All Hands on Deck!”.

All Hands on Deck!

Francouzská tajná služba zjistila, že Cortez poslal kurýra (ve filmu Mall Shootout), aby ukradl čipy pro navádění raketové technologie, a nyní je chce zpět. Cortez si je však chce nechat, a proto prchá z Vice City na své jachtě. Požádá Tommyho o pomoc. Loď opouští doky, z doků střílejí francouzští tajní a jachtu sledují čtyři čluny. Tommy je odrazí a pak další ozbrojence na člunu Dinghys. Jachta dorazí k mostu, který je zablokován dalšími čluny. Na palubu také lezou další vojáci, ale Tommy je opět dokáže porazit. Francouzi pak zaútočí dvěma vrtulníky Maverick a poté Hunterem, přičemž Tommy všechny tři zničí. Když jsou na otevřeném moři, Cortez požádá Tommyho, aby dohlédl na Mercedes, a dá mu rychlý člun, aby se vrátil do Vice City. Přestože mu bylo řečeno, aby si rychlý člun nechal jako dárek, není možné ho ve skutečnosti zachránit, protože neexistuje žádná „garáž“ pro lodě, ale respawnuje se na místě, kde bývala Cortezova jachta.

South American Connection
Dokonči misi “Supply & Demand”.

Supply & Demand

Tato mise je rozdělena na dvě části:

V první části musí hráč použít Squalo, které získal v předchozí misi, aby se dostal na jachtu freelancera. Existují dvě cesty, přičemž levá cesta je lepší, protože je kratší a má více prostoru k řízení. Vyvarujte se nárazu do zdi nebo do jiné lodi, protože pokud do některé z nich narazíte příliš silně, Lance bude sražen do vody a mise se nezdaří. Jakmile se hráč dostane k „Drogovému člunu“, začíná druhá část mise.

Ve druhé části se řízení ujme Lance a hráč bude muset bránit náklad před ostatními kupci střelbou na přicházející nepřátele. Nejprve na loď zaútočí dva Kubánci v člunu Jetmax. Zabijte ozbrojence a poté zabijte řidiče nebo prostě vyhoďte loď do povětří, poté se objeví několik ozbrojenců na molech, zabijte je a vyhoďte do povětří červené sudy v jejich blízkosti, abyste je rychleji zlikvidovali. Nakonec po vás půjde vrabčák, je jednodušší střílet do vrabčáka, dokud nevyletí do povětří, než zabíjet střelce nebo řidiče. Nakonec se po přiblížení k Diazovu sídlu objeví před vámi další dva čluny, vyhoďte je do povětří dříve, než se s nimi Squalo setká, protože při jejich dosažení budou ozbrojenci na člunu střílet z bezprostřední blízkosti a pokud hráč nebude jednat dostatečně rychle, způsobí člunu vážné poškození. Až Lance zastaví u Diazova sídla, mise je dokončena.

Big Heat from Little Havana
Dokonči misi “Trojan Voodoo”.

Trojan Voodoo

Umberto už má dost haitské kontroly nad distribucí drog ve Vice City a pošle Tommyho, aby zničil jejich továrnu v Little Haiti. Po nalezení auta haitského gangu se Tommy a Pepe setkávají s několika Pepeho přáteli a jedou do haitské továrny na drogy, přičemž k přístupu využívají Voodoos. Po vstupu do továrny Tommy ve stanoveném časovém limitu nastraží na různých místech v okolí továrny čtyři bomby a zároveň zabije všechny pronásledující Haiťany. Po nastražení bomb Tommy z továrny uteče, ale zjistí, že Haiťané zablokovali východ. Poté, co najde cestu ven, bomby explodují a zničí továrnu.

Chauffeur
Dokonči misi “Publicity Tour”.

Publicity Tour

Publicity Tour je závěrečná mise ve hře Grand Theft Auto: Vice City, kterou hlavnímu hrdinovi Tommymu Vercettimu zadá heavy metalová skupina Love Fist ze svého nahrávacího studia v centru Vice City. Psychopatický tranvestitní fanoušek, o kterém se věřilo, že ho Tommy zabil, nějakým způsobem přežil a umístil do limuzíny Love Fista bombu, která vybuchne, pokud limuzína překročí rychlost 50 km/h, což znamená, že Tommy musí jet vyšší rychlostí 1 hodinu a 50 minut (1 minuta a 50 sekund reálného času), dokud Love Fist bombu v limuzíně nezneškodní. V průběhu mise se v pravé horní části obrazovky objeví ukazatel detonace. Pokud Tommy klesne pod určitou rychlost, naplní se. Pokud překročí určitou rychlost, vyprázdní se. Pokud se lišta zcela zaplní, limuzína exploduje a mise skončí neúspěchem. Když je bomba zneškodněna, Tommy odveze Love Fist na jejich koncert a po vystřižené scéně je mise dokončena.

Tommy Two-Wheels
Dokonči misi “Hog Tied”.

Hog Tied

Hog Tied je poslední mise ve hře Grand Theft Auto: Vice City, kterou hlavnímu hrdinovi Tommymu Vercettimu zadá vůdce gangu motorkářů Mitch Baker z restaurace The Greasy Chopper v centru Vice City. Jako poslední laskavost pro Mitche Bakera předtím, než souhlasí s ochrankou Love Fist, chce Baker, aby Tommy získal zpět svou motorku, kterou mu ukradl gang. Jeho motorka je uložena v areálu za Downtown Ammu-Nation. Areál je přísně střežen několika členy gangu. Tommy popadne motorku, využije schodiště blízké budovy a unikátním skokem se dostane na střechu Ammu-Nation, která mu umožní vstoupit do komplexu. Když Tommy vstoupí do komplexu, je napaden několika členy gangu, kteří hlídají Mitchovo motorku, Tommymu se je však podaří zneškodnit a motorku získá zpět. Když se vrací do The Greasy Choppers, členové gangu Tommyho pronásledují svými dodávkami, ale Tommy brzy dorazí do The Greasy Chopper, bezpečně doručí Mitchovu motorku Angel a dokončí misi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *