Grand Theft Auto: Vice City návod – Průvodce trofejemi

Going Green
Během hry znič celkem 100 aut nebo motorek.
Můžeš použít tank Rhino.
Catch Me if You Can
Během hry získej 6 hvězd hledanosti.
Najdi 90 skrytých balíčků a získáš tank Rhino.
Nasedni do něj a demoluj vše co ti přijde do cesty.
Did Somebody Call the Wambulance?
Dokonči 12 úrovní paramedic mise v sanitce.
Nezapomeň že se ti do sanitky najednou vejdou jen tři pacienti.
Přejetím svého pacienta se ti mise ukončí.
Jako odměnu dostaneš neomezený sprint.
Greasy Palms
Použij policejní hvězdu ke snížení hledanosti.
Just Like the Real Thing
Vyhraj závod s na dálku ovládanými autíčky v misi RC Bandit Race.
Dodávka Top Fun se nachází severně na pláži ve čtvrti Vice Point.
Pro zisk 100% ze hry musíš dokončit celkem 3 RC mise.

RC Bandit Race – Sever pláže Vice Point.
RC Baron Race – Parkoviště u obchodního domu Vice Point.
RC Raider Pickup – Letiště Escobar international airport.
Dodávka s RC autíčky
Keepie-Uppy Okie Dokie
Dostaň se na Starfish Island.
Severně od budovy Vercetti Estate se nachází prázdný bazén s míčem.
Dotkni se ho a vyskočí.
Sleduj stín a odraz míč od sebe celkem 5x po sobě.
Gun for Hire
Dokonči všechny vraždy na objednávku.
Úkoly vám bude zadávat tajemná osoba skrz telefon.

Road Kill – Washington Beach
Waste the Wife – Vice Point
Autocide – Washington Beach
Check Out at the Check In – Airport Terminal
Loose Ends – Little Havana

Road Kill

Po hře Jury Fury musí hráč jít ke zvonícímu telefonu poblíž obchodního centra na Washington Beach a zvednout zvonící telefon. Bude požádán, aby zabil Carla Pearsona, rozvozce pizzy. Hráč ho musí zabít dříve, než dokončí svou dodávku; jeho skútr je však pomalý, což vše usnadňuje. Hráč musí sledovat žlutý blistr. Počítadlo rychle ubývá, takže hráč musí být rychlý, aby ho zabil. Hráč na něj může provést nájezd nebo do něj vrazit, aby misi dokončil. Pokud na něj hráč najede, spadne z mopedu a poté ho může několikrát přejet, čímž si zajistí jeho smrt. Poté je mise splněna.

Waste the Wife

Vezměte si výkonný vůz – například Comet nebo Phoenix. Nezapomeňte mít auto před plněním mise v pěkném stavu, pokud vám auto začne hořet a budete si muset vzít jiné, paní Dawsonová může utéct a mise je neúspěšná. Zaparkujte na blipu na radaru a počkejte na cutscénu. Sledujte její auto a najíždějte do něj, jak nejsilněji umíte, i když se vaše auto vymkne kontrole. Její Comet vydrží asi sedm až osm nárazů a vy strávíte několik kolizí vytočením, takže neustále kontrolujte její směr, abyste mohli auto opravit a vydat se za ní. Další strategií je převrátit její auto, ale to může být velmi obtížné. Budete upozorněni, až auto vybuchne, takže pak ustupte z blízkosti a počkejte na výbuch, pak mise končí.

Autocide

Tommy obdrží telefonát z veřejného telefonního automatu před washingtonským obchodním centrem a od pana Blacka dostane instrukce, aby zabil členy evropského gangu, kteří se právě nacházejí ve městě v utajení, než vyloupí banku. Tommy nejprve vyhledá a zabije Mikea Griffina, který pracuje jako stavitel na billboardu před washingtonským obchodním centrem. Poté Tommy najde a zabije Dicka Tannera, který pracuje jako strážný pro DBP Security. Poté Tommy najde a zabije Marcuse Hammonda a Franca Cartera, kteří pracují jako tesaři a nacházejí se v Bobcatu poblíž klenotnictví ve Vice Pointu. Tommy poté vyhledá a zabije Nicka Konga, který se vydává za turistu na lodi poblíž staveniště Averyho Carringtona. Nakonec Tommy najde a zabije posledního člena gangu, Charlieho Dilsona, který jezdí na svém PCJ-600 po Ocean Drive, a mise je dokončena.

Check Out at the Check In

Jděte na mezinárodní letiště Escobar k telefonnímu automatu uvnitř a zvedněte telefon. Po skončení hovoru si vezměte odstřelovací pušku, kterou vám pan Black zanechal na místě předání za stromem v květináči napravo. Pak najděte naznačenou ženu a sledujte ji zaměřovačem. Až přistoupí k muži a zeptá se na čas, je tu váš cíl. Až bude naznačen, měli byste tohoto muže zabít a vzít si kufřík, který upustí.

Vyběhněte ven, vezměte si rychlé auto a pak jeďte do Ammu-Nation v centru města, a až tam dorazíte a vstoupíte dovnitř, mise je splněna. Buďte velmi opatrní a velmi rychlí, protože vás bude pronásledovat několik černých Admirálů s muži, kteří po vás budou střílet z Uzi; mohou vám velmi snadno propíchnout pneumatiky, takže jim co nejdříve ujeďte. Hráč se může pronásledujícím vozům snadno vyhnout tak, že zajede za budovu dopravní policie ve Vice City (vedle parkoviště, odkud admirálové vyjedou a začnou hráče pronásledovat) a vydá se na sever nebo pojede na sever nad tunelem (u zakřivené ranveje) vedoucím na leteckou základnu Fort Baxter a opustí oblast přes Little Havana.

K útěku můžete také použít vrtulník, což doporučujeme, protože to umožňuje rychlejší cestování a minimální riziko (zbraně můžete nechat za sebou, protože tam budou i při návratu). Nejbližší zaparkovaný vrtulník je Maverick umístěný na heliportu u terminálu pro nákladní dopravu a přepravu jihovýchodně od letiště. Nezapomeňte, že vzlet vrtulníku trvá 6 sekund, takže pokud se k vám přiblíží policisté, vystupte a zabijte je dřív, než vás vytáhnou z vrtulníku a zatknou.

Loose Ends

Provádění této mise „správným způsobem“ může být velmi nákladné co se nábojů týče. Tovární dvorek je zamořen hejnem nepřátel a vyčištění celého místa bude s největší pravděpodobností náročné na munici i čas. Existuje rychlejší cesta, která šetří vaše náboje a hlavně trpělivost. Přijeďte k telefonní budce s vrtulníkem (nejblíže by měl být Maverick na vrcholu Vercettiho usedlosti) a spusťte misi. Pomocí vrtulníku přistaňte na nedaleké budově na levé straně továrny (za předpokladu, že letíte ze směru od telefonního automatu). Odstřelte všechny nepřátele na střeše, kde je kufřík. To vám umožní sprint-skok na střechu továrny bez použití smrtící síly dopředu, sebrání kufříku a útěk na letiště pomocí vrtulníku poskytnutého poblíž, aniž byste museli likvidovat ozbrojence na nádvoří dole.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *