SteamWorld Dig 2 Jeskyně – Archaea

Burster’s Station

Obsah: Beryl, Cog mod, Rattus Norvegicus

První jeskyně na které narazíte. Vydejte se nalevo až dojdete k dalšímu vylepšení. Získáte “Pressure Bomb”. Pomoci tlakových bomb si můžete otevírat nové cesty. Pomoci nově získaných bomb si odpalte rudu (Beryl). A také uvolněte kostku, na kterou vyskočte a otevřete šachtu napravo. Zde se nachází ozubené kolečko (Cog mod). Než si otevřete cestu k východu, věnujte pozornost dřevěnému můstku s lampou. Vystřelte bombu směrem na horu a otevřete další tajnou šachtu, ve které se nachází artefakt (1/42) ”Rattus Norvegicus”.

Patch Wall Grotto

Obsah: Cog mod, Amulet of Baal Ahdahli-Dihla

Hned co necháte spadnout kamennou kostku, vydejte se do šachty nalevo. Nachází se zde skrytá místnost, ve které najdete artefakt (2/42) “Amulet of Baal Ahdahli-Dihla”. Po sebrání artefaktu de facto ihned dopadnete přímo na další “Cog mod”. Tak prosté.

Cave-in Catacomb

Obsah: Cog mod, Spelunky Diary

Jeskyně je založená na postupném praskání stěny držící jednotlivé kostky. Vždy jednu stěnu uvolněte a pomoci rychlého běhu utíkejte před jistou smrtí rozdrcením. Až budete utíkat po třetí vyskočte na velkou kostku a zní vlevo nahoru. Zde je tajná místnost s artefaktem (3/42) “Spelunky Diary”.

Tick Boom Room

Obsah: Cog mod

Velice jednoduchá jeskyně. Cestu vám blokují dvě kostky a když vykopete veškerou zeminu, tak se nemůžete dostat k vylepšení. Řešení je následující. Seskočte na první písečnou kostku a střelte na ní bombu (páčka dolů + trojúhelník). Než bomba exploduje vyskákejte zpět nahoru a vylepšení je vaše.

Prickly Panorama

Obsah: Azurite

První pohled na místnost plnou kaktusů vás nejspíš tak trošku zaskočil. Nebojte, tahle jeskyně se hraje doslova sama. Stačí spustit jeden kaktus a podívaná může začít. Odměnou vám bude hornina “Azurite”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *