Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back návod – Přehled tajných východů

Tajné východy z úrovní

Air Crash (2-2)

Trofej / Achievement: Jumping the Jetboard

Alternativní cestu využijete, pokud hledáte červený diamant. Postup je totiž totožný. V úrovni se dostaňte do části s prvním surfem. Neskákejte na prkno, ale pomoci beden ve vodě se dostaňte na plošinu vpravo (obr. 1). Zde se nachází alternativní konec úrovně a vy se ocitnete v podzemní část s jednotlivými teleporty.

Bear Down (3-3)

Trofej / Achievement: Island Hopping

Projděte úrovni až na samý konec. Neopouštějte úroveň, ale vraťte se trošku zpět. Zde si můžete všimnout plošin, které mají modré a fialové ohraničení. Plošiny se budou pod vámi propadat. Dostaňte se na plochu zakrytou sněhem.

Diggin’ It (4-2)

Trofej / Achievement: The Flora Flop

Dostaňte se do část s dvěmi rostlinami plivající bomby. Jedna z nich (blíže k vám se nachází na ostrůvku (obr. 3). Vyskočte na ní a udělejte placáka. Tímto pohybem ji zneškodníte. Jinak to ani nelze. Ve chvíli kdy kytka zemře, odemknete tajný východ z úrovně.

Un-bearable (3-5)

Trofej / Achievement: No Bear Left Behind

Postup je stejný jako v úrovni “Bear Down”. Na samém závěru úroveň neopouštějte. Vydejte se zpět. Pomoci výskoku ze skluzu (R1 + X na Playstationu) překonejte dlouhou propast, do které spadl velký medvěd. Odsud můžete zahlédnout malého polárního medvěda. Dotkněte se jej. Tímto odemknete tajný východ z úrovně (obr. 4).

Hangin’ Out (4-1)

Trofej / Achievement: Hang In There, Maybe!

Po tom, co v úrovni proskočíte druhým otvorem dolů (záchytný bod s fialovým krystalem), se vydejte směrem zpět skrz vodu. Zde narazíte na další otvor k proskočení. Nyní vás  čaká ručkování na druhou stranu. Chce to trpělivost. Až tam budete, aktivujete tajný východ z úrovně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *