The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Hyrule Castle

Hrad a jeho město hýří během dne životem. Zdá se, že zde je pořád co dělat. Rusovlasá dívka potřebuje vaší pomoc. Dokážete najít jejího otce a dostat se nepozorovaně do hradu až k samotné princezně Zeldě?

Gold Skulltula (4/100):
Hned po překročení padajícího mostu vstupte do dveří vedle stráže.
Místnost je plná hliněných nádob. Nádoby rozbijte kotoulem nebo mečem.

Městské centrum (Market)

V centru města (u kašny) hledejte dívku s červenými vlasy a bílými šaty. “Malom” vám řekne, že pohřešuje svého tatínka. Její táta “Talon” šel do místního hradu doručit zásobu mléka a od té doby se už nevrátil. Vydejte se k hradu. Zastaví vás sova a řekne vám, že princezna “Zelda” je ve své komnatě. Cestou k ní se musíte proplížit nepozorovaně.

Gold Skulltula (5/100):
Rozběhněte se proti stromu a udělejte kotoul. 
Po nárazu do stromu uvidíte záchvěv stromové koruny spolu s pádem
pavouka na zem ze stromu.

Pokračujte dále a nechte se zajmout stráži. V tuto chvíli stojí “Malon” vedle šplhací stěny z vinných větviček. Dvakrát si s ní promluvte. Po druhém dialogu obdržíte klíčový předmět “Wierd Egg”. Z vejce se vám během následujícího hraní vyklube slepička. Pokud se tak ještě nestalo, vyčkejte do dalšího rozbřesku. Vylezte po vinných větvičkách a z brány seskočte na zem. Vyhýbejte se strážím a rozhodně nepoužívejte schody. Dojděte k další šplhací stěně a odtud až do vodního koryta pod hradem. Plavte po dobu, než budete moci vylézt z vody ven. Zde už uvidíte otce Malone “Talon”, jak si pěkně pochrupkává vedle krabic s mlékem. K probuzení Talona použijte slepičku. Ten se šupem probere a začne se obávat o svou dceru “Malon” a uvolní pasáž pro posun krabic s mlékem do hradního příkopu. Takto složené krabice využijte jako cestu dál skrz úzkou škvíru na druhou stranu.

Nádvoří (Castle Courtyard)

Nyní je zapotřebí se proplížit kolem stráží. Jejich trasy jsou šablonovité. Prostě se je stačí naučit. Na konci se setkáte s princeznou Zeldou “Zelda”. Dostanete od ní “Zelda´s Letter”. Dále vás vyzve, abyste našli dva zbývající drahokamy, klíčové předměty “Spiritual Stone”. Zeldina osobní strážkyně “Impa” vás naučí Zeldinu ukolébavku “Zelda´s Lullaby” a pošle do hor “Death Mountain”. Před cestou do hor však musíte zpět do lesa Kokiri “Kokiri Forest”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *