SteamWorld Dig 2 Jeskyně – Temple of the Destroyer

The Batcave

Obsah: Cog mod, Ginsu Shark Tooth

Vaším úkolem je, pomoci mechanických netopýrů, zpřístupnit cestu k vylepšení. Nalákejte jednoho netopýra do středu místnosti a pomoci “Hook Shot” jej odrazte nad sebe. Potom se přitáhněte nahoru a vyšplhejte po stěně. V horní části místnosti s vylepšením se vlevo nachází tajné místnost s artefaktem “Ginsu Shark Tooth”. Cestu k němu si odemknete opět nalákáním netopýra až nahoru. Nebo pomoci “Pressure Bomb” v pozdější fázi hry.

Floor is lava

Obsah: Cog mod, Piece of Red Cloth

Název je více než vypovídající. Při cestě za artefaktem se nesmíte ani jednou dotknout země. Respektive stisknou tlačítko. Pokud se tak stane, musíte jeskyni zcela opustit a vstoupit do ní znova. Dveře vedoucí k artefaktu (12/42) “Piece of Red Cloth” se po stisku jakéhokoliv tlačítka permanentně zavřou. Jeskyně je mnohem jednodušší s granátometem “Grenade Launcher” a tryskami “Jet Engine”.

Lava Shooters

Obsah: 2x Cog mod, Fossil

Vaším úkolem je projít překážkovou dráhu složenou z plošin, dopravníkových pásu a ohňometů. Vyskočte na kostku umístěnou v části s dopravníkovým pásem jedoucím nahoru (vertikálně) a ohňometem. Pokračujte na plošinu vpravo. Zde se skrývá vylepšení. V pasáží s vertikální šachtou a dvěma ohňomety na samém závěru, vyskočte až nahoru k pravému ohňometu. Zde se ukrývá tajná místnost s artefaktem (14/42) “Fossil”.

Roasted Romp

Obsah: 2x Cog mod, 3x Zoinkonium

V této jeskyni se vám bude hodit vylepšení brnění s názvem “Vidar Boots”. Dojděte až do sekce s vertikální šachtou, ze které vyjíždějí malé ocelové pěsti. Neskákejte po nich jako obvykle. Místo toho skákejte po stěně za nimi (počkejte až se první vysune). Takto se dostanete do tajné místnosti s vylepšením.

Grim Hollow

Obsah: Cog mod, Doom Cult To-Do List

Nejprve se vydejte vpravo. Na konci pravé části zničte kostku a nechte lávu, aby rozžhavila golema. Pákou otevřete první ze dvou dveří. V levé části nechte “Prophet” nepřítele, aby vám k sobě pomoci ohně zpřístupnil cestů. U páky k druhým dveřím se nachází další tajná místnost. K jejímu otevření je zapotřebí mít “Pressure Bomb” na úrovni dva. Neskákejte dolu k páce. Vystřelte bombu na stěnu napravo. Zde se nachází artefakt (15/42) “Doom Cult To-Do List”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *