SteamWorld Dig 2 Jeskyně – Temple of Guidance

Chamber of Secrets

Obsah: Cog mod, 2x Ametrine, Old Unopened Invitation

Jeskyně, kde se nachází granátomet “Grenade Launcher”. Vydejte se nalevo, uvolněte si cestu dále a vpravo můžete vidět ne vytěženou horninu. Otevřete si dveře a místnost ve které jste nyní uvěznění opustíte tajnou chodbou umístěnou ve stropě místnosti. Níže opět vpravo dojděte až do bodu, kdy se  propadne půda a vy skončíte ve vodě. Plavte pasáží s ostny. Na jejím konci na vás čeká druhý “Ametrine”. Nyní se vydejte do pravé části jeskyně. Otevřete si cestu k vylepšení a před cedulí se vydejte vertikální šachtou nahoru. Zde naleznete “Cog mod”. Vraťte se k ceduli zpět. Před vámi je falešná stěna, kterou projděte. Na konci se nachází artefakt (23/42) “Old Unopened Invitation”.

Chamber of Arrows

Obsah: Cog mod, Ametrine, Toy Rocket

Kousek od vchodu do jeskyně se ve stropní části nachází hornina. Dostaňte se až do místnosti s tlačítkem. Zde přežijte salvu šipek a v další sekci jeskyně se nachází vylepšení. Vraťte se do sekce, kde šipky létají ve dvou řadách nad sebou. Ve stropní části před samotnými otvory na šipky se nachází tajná místnost s artefaktem (24/42) “Toy Rocket”.

Chamber of Wheels

Obsah: Cog mod, Wagon Wheel

Popisovat budu až třetí místnost s vozíky. Začněte s vozíkem, který se nachází v horní část vlevo. Posuňte jej vlevo, následně vpravo. Nyní vozík umístěný níže posuňte vlevo. nechte jej spadnou a dostaňte se ke třetímu vozíku umístěném v horní část vpravo. Posuňte jej vpravo. Pak jej obejděte a posuňte jej vlevo. Nyní by měli jeden vozík stát na druhém. Postavte se na vozíky a vystřelte bombu na stěnu vlevo. V tajné místnosti se nachází artefakt (25/42) “Wagon Wheel”. Nyní posuňte spodní vozík vpravo. Seberte vylepšení a opusťte jeskyni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *