SteamWorld Dig 2 – Artefakty

31Amiigo Figurine
V oblasti “Yarrow”. Jeskyně “ Swim Swam Sway”.
32Radiant Orchid
V oblasti “Yarrow”. Jeskyně “Leaky Lodge”.
33Sacred Documentation
V oblasti “Yarrow”. Poté co opustite jeskyni “Leaky Lodge”, kopejte verikálně a držte se co nejvíce vlevo. Narazíte na velkou kamennou kostku. Tato kostka blokuje vstup do tajné místnosti s artefaktem. Kostku podkopejte.
34Scented Candle
V oblasti “Yarrow”. Jeskyně “Hodge-Podge Hang”.
35Bowl of Cereal
V oblasti “Yarrow”. Jeskyně “Mushi Mushi Snuggery”.
36Still life, still hope
V oblasti “Yarrow”. Jeskyně “Bushwhack Beehive”.
37Lime Snowman
V oblasti “Yarrow”. Jeskyně “Lime Loop”.
38Birdie Num Num Seeds
V oblasti “Yarrow”. Od přepravního potrubí “Mosquito Minefield” kopejte dolů a držte se co nejvíce vlevo. Po chvíli narazíte na vertikální šachtu s mělkou zeminou. Budete potřebovat vylepšení “Ramjet Vigor”.
39INCREA Product Manual
V oblasti “Temple of the Destroyer”. Od přepravního potrubí “Inner Sanctum” se vydejte vlevo a držte se u stropu. Narazíte na mělkou půdu, která blokuje cestu do tajné vertikální šachty.
40Rejected Building Plans
V oblasti “Temple of Guidance”. U stanice s vylepšením pro rychlejší běh značte falešný blok napravo od rezervoáru z vodou. Otevřete vertikální šachtu vedoucí směrem dolů.
41Monster Face Plushy
V oblasti “Archaea”. Na cestě do “Mysterious Cave” si v pravé horní části mapy všimněte jinak zbarveného bloku. Za tímto blokem se nachází tajná místnost s artefaktem.
42Fertilizer
V oblasti “Archaea”. Po získání “Jackhammer” se vydejte na samý počátek dolu. Vydejte se do části vlevo. Rozbijte zdivo vpravo a v tajné místnosti najdete artefakt.

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *