Crash Bandicoot 3: Warped návod – Tajné úrovně

Úvod

Ve hře se nachází celkem sedm tajných úrovní. Pět z nich odemknete tak, že postupně získáte celkem 25 safírových časových relikvií. Za každých pět odemknete jednu úroveň. Pro zbylé dvě úrovně platí jiný postup. Vstup do nich není na první pohled zřejmý a je ho potřeba najít. Tato část návodu se podrobně věnuje pouze zbylými dvěma úrovněmi.

Eggipus Rex

Trofej / Achievement: Getting Carried Away

Eggipus Rex je tajný level, do kterého se dostanete skrz úroveň 11. Dino Might! Obsahuje jeden transparentní diamant za dokončení úrovně. A také obsahuje časové relikvie (Sapphire Relic: 55:00, Gold Relic: 50:00, Platinum Relic: 44:80).

  1. Získejte celkem 10 časových relikvií. Mohou být safírové. Po zisku prvních 5 relikvií si uprostřed “Warp Room” odemkne plošinu, která vás odnese o patro níže. Těchto 10 relikvií vám v tajné místnosti s levely odemkne úroveň číslo 27. Hang’ Em High.
  2. Spusťte úroveň 27. Hang’ Em High. Jedná se o alternativní cestu na jejímž konci se nachází žlutý diamant, který potřebujete. Více informací v sekci návodu s diamanty.
  3. Nyní spusťte úroveň 11. Dino Might! a použijte žlutou plošinu.
  4. Dostaňte se až do části, kde vás bude pronásledovat dinosaurus.
  5. Nechte se odnést druhým Pterodaktylem (dinosaurus s křídly).

Hot Coco

Trofej / Achievement: UFO Xing

Hot Coco je tajný level, do kterého se dostanete skrz úroveň 14. Road Crash. Obsahuje jeden transparentní diamant za rozbití všech beden. A také obsahuje časové relikvie (Sapphire Relic: 1:00:00, Gold Relic: 0:30:08, Platinum Relic: 0:19:96).

  1. Ve “Warp Room 3” vstupte do úrovně 14. Road Crash.
  2. Jeďte vlevo až do bodu s dopravní značkou se symbolem mimozemšťana.
  3. Stejně jako modrý ptáček před vámi do značky narazte.
Nabourejte do této značky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *