Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back návod – Barevné diamanty

Popis

Ve hře Crash Bandicoot 2 se nachází celkem 42 diamantů. S drtivou většinou z nich nebudete mít žádný problém. Pět z nich však je speciálních. Na rozdíl od ostatních se odlišují unikátní barvou. K jejích získání musíte splnit konkrétní podmínku v konkrétní úrovni. Jejich získání vám zpřístupní alternativní cestu v konkrétních úrovních. Barva diamantu koresponduje s barvou plošiny. Alternativní cesta v úrovni “Spaced Out” je specifická v tom, že k jejímu celému průchodu potřebujete všechny barevné diamanty.

Modrý diamant

Úroveň: Turtle Woods (1-1)
Odemkne: Alternativní cestu v úrovni Hang Eight (1-3), Spaced Out (5-5)

Modrý diamant se nachází v první úrovni prvního patra. Jeho získání je poměrně jednoduché (oproti ostatním diamantům). K jeho získání vám totiž stačí abyste úroveň dokončili a přitom nerozbili ani jednu bednu! V místě se stěnou z beden použijte výskok ze skluzu.

Červený diamant

Úroveň: Snow Go (1-2), Air Crash (2-2)
Odemkne: Alternativní cestu v úrovni Snow Biz (2-1), Spaced out (5-5)

Na červený diamant narazíte během průchodu úrovni. Ale je příliš vysoko. K jeho získání musíte do jiné úrovně. A to konkrétně do úrovně “Air Crash (2-2)”. Zde se dostaňte do části s prvním surfem. Neskákejte na prkno, ale pomoci beden ve vodě se dostaňte na plošinu vpravo (obr.1). Zde se nachází alternativní konec úrovně a vy se ocitnete v podzemní část s jednotlivými teleporty (obr.2). Zde si hru uložte a  vstupte do “Snow Go”. Projděte alternativní cestu na jejímž konci se nachází skok do propasti s červeným diamantem.

Obrázek číslo 1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *